Vampir Akademisi*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karanlığın Gizemi Sizi Bekliyor... ~Sadece Gerçek Bir Dost Sizi Ölümsüz Düşmanlardan Koruyabilir~

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Serbest kıyafet ile ilgili yorum

YazarMesaj
Rosemaria Hathaway
Admin
Admin
Rosemaria Hathaway

Serbest kıyafet ile ilgili yorum Empty
MesajKonu: Serbest kıyafet ile ilgili yorum   Serbest kıyafet ile ilgili yorum I_icon_minitimePerş. Ağus. 19, 2010 12:46 am

Okullarda ''serbest kıyafet uygulamasının ne zaman başlayacağı'' konusundaki soruyu Çubukçu, şöyle yanıtladı:

''Bu uygulamadan ne tamamen vazgeçildi ne de çok uzun vadeli bir plan. Çocuklarımızın okullarda her şeyden önce severek, isteyerek; kendilerini mutlu hissedecekleri şekilde bulunmalarını hedefliyoruz. Dolayısıyla eğitim sistemimizi gözden geçirirken eğitimin içerisinde bulunan her meseleyi değerlendirmeye tabi tutuyoruz. Bu değerlendirmeleri yaparken ben bugüne kadar sadece eğitimcilerle değil, veliler ve öğrencilerle de eğitimin tüm paydaşlarıyla da meseleleri görüşmeyi, bunu onlara sormayı uygun buldum.

Son dönemde kendi web sitemizde bir anket yaptık, okullardaki üniforma uygulamasına ilişkin ayrıca bu konuda bir çalıştay yaptık. Zorunlu ve üniforma sisteminin öğrencilerimiz, eğitim sistemimiz üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmadığını, onlar üzerinde olumlu veya olumsuz etkilerini ölçmeye çalıştık. Dolayısıyla elde ettiğimiz sonuçlardan, çok kısa bir sürede, yani bu yıl, önümüzdeki yıl itibarıyla uygulamaya koyabileceğimiz bir sistem olmadığını öngördük. Dolayısıyla önümüzdeki yıl da biz bu konuda bazı illerimizde bazı pilot çalışmalar sürdürmek suretiyle, eğitime etkisini ölçmek suretiyle; takdir edersiniz ki 16 milyon öğrencisi olan bir ülkede yaşıyoruz, böylesine önemli bir kararı alırken de hemen hemen her alanda yaratacağı etkileri olumlu, olumsuz yönlerini ölçmek ve değerlendirmek durumundayız. Önümüzdeki yıllarda her şeyden önce belki de mavi önlüğün kaldırılmasıyla hızlı bir şekilde başlayarak, fakat ailelerin de bunu almış olduklarını öngörerek herhangi bir ekonomik yük getirmeden bu geçiş sistemini sağlayacağız.''
https://vampirakademisi.forum-canada.com

Serbest kıyafet ile ilgili yorum
1 sayfadaki 1 sayfası